KONIEC I CZĘŚCI CYKLU „DIETA Z CZTERECH STRON ŚWIATA”

Koniec cyklu

Jak to mawiają – „nic nie trwa wiecznie”, więc i na nasz cykl „Dieta z czterech stron świata” przyszedł już czas. Ten doceniony przez Was projekt kończymy wraz z dniem japońskim, czyli podróżą kulinarną do niezwykle intrygującego i pachnącym kwiatem wiśni świata. Nie warto się jednak nadmiernie smucić, bowiem kończymy jedynie I część projektu. Już niebawem wrócimy do Was z nowymi pomysłami na „światowe” menu, technikami, które pozwolą nam jeszcze bardziej zbliżyć się do pierwowzoru dań oraz ciekawostkami na temat najodleglejszych tradycji kulinarnych z całego świata. Dziękujemy, że podróżowaliście z nami!

„Dieta z czterech stron świata” już od samego początku budziła wiele entuzjazmu. Podczas trwania cyklu otrzymaliśmy od Was niemal niezliczoną ilość opinii, dzięki którym wciąż uczyliśmy się, jak udoskonalać nasze propozycje jadłospisów z różnych krajów. Przedstawiliśmy Wam wiele ciekawostek kulinarnych, zapoznaliśmy z przeróżnymi smakami i aromatami, a przede wszystkim urozmaiciliśmy Wasz sposób odżywiania, jednocześnie udowadniając, że wbrew powszechnemu stereotypowi dieta nie musi być monotonna. Tworzenie kolejnych tematycznych menu było dla nas doskonałą zabawą i niemałą przyjemnością, a Wasze zadowolenie z jakości świadczonych przez nas usług motywowało nas do planowania kolejnych podróży. Nikogo zatem nie zdziwi fakt, że projekt „Dieta z czterech stron świata” uważamy za wielki sukces!

W ramach cyklu udaliśmy się do wielu interesujących krajów – byliśmy na Hawajach, w Grecji, Meksyku, na Węgrzech, w Wietnamie, Chorwacji, Indiach, Hiszpanii, Ameryce, we Włoszech, w Turcji, we Francji, Norwegii, Brazylii, Gruzji i Japonii, jednak wciąż jest tak wiele miejsc, które możemy wspólnie odkryć. Dziękujemy Wam za tak pozytywne przyjęcie „Diety z czterech stron świata”, za wszystkie wspólne wyprawy i widzimy się w kolejnym etapie cyklu. Do zobaczenia wkrótce!

2018-03-07