Dieta Standardowa.
1200, 1500, 1800, 2000, 2500, 3000, 3500 kcal
Program standardowy jest zbilansowany pod czujnym okiem naszego dietetyka, tak aby dostarczyć odpowiednią ilość węglowodanów i białka, zapewniając przy tym właściwą proporcję białka zwierzęcego do roślinnego, prawidłową ilość i strukturę tłuszczu oraz optymalną ilość witamin, składników mineralnych i błonnika.
Już od 42 zł za dzień!
Kaloryczność | Od 20 dni | 10-19 dni | 1-9 dni |
1200 | 42 zł | 44 zł | 46 zł |
1500 | 45 zł | 47 zł | 49 zł |
1800 | 47 zł | 49 zł | 51 zł |
2000 | 49 zł | 51 zł | 53 zł |
2500 | 53 zł | 55 zł | 57 zł |
3000 | 56 zł | 58 zł | 60 zł |
3500 | 62 zł | 64 zł | 66 zł |
Do podanych cen należy doliczyć koszt dostawy w wysokości 6zł lub 12zł w zależności od strefy dostaw.
Sprawdź w naszej wyszukiwarce kodów, w której strefie się znajdujesz.
Program standardowy jest zbilansowany pod czujnym okiem naszego dietetyka, tak aby dostarczyć odpowiednią ilość węglowodanów i białka, zapewniając przy tym właściwą proporcję białka zwierzęcego do roślinnego, prawidłową ilość i strukturę tłuszczu oraz optymalną ilość witamin, składników mineralnych i błonnika.
Dzięki tej diecie utrzymasz pożądaną wagę, zyskasz energię, poprawisz wygląd skóry, włosów i paznokci oraz zwiększysz odporność swojego organizmu. Program standardowy jest idealną propozycją dla osób, które chciałyby zacząć zdrowo się odżywiać, a nie mają czasu na przygotowywanie pięciu pełnowartościowych posiłków dziennie.
Dobór kaloryczności diety zależy od wielu czynników, takich jak płeć, wzrost, waga i aktywność fizyczna. W celu wybrania odpowiedniego dla siebie wariantu diety skorzystaj z naszego kalkulatora lub skonsultuj się z naszym dietetykiem.
Poniżej przedstawione menu jest przykładowe. Aktualne menu znajdziesz tutaj: Aktualne Menu
PONIEDZIAŁEK | WTOREK | ŚRODA | CZWARTEK | PIĄTEK | SOBOTA | NIEDZIELA | |
ŚNIADANIE | Kokosowa owsianka Rafaello z jagodami goi | Pizza owocowa na owsianym spodzie z serkiem śmietankowym i owocami | Sałatka jajeczna z tuńczykiem, serem cheddar i ogórkiem kiszonym | Gruszkowa owsianka z siemieniem lnianym z konfiturą wiśniową | Budyń z kaszy jaglanej z dynią i pomarańczą z polewą orzechową | Serek Banoffee z pomarańczową granolą i brzoskwinią | Kanapka z kozim twarożkiem i bazyliowym pesto z sałatką warzywną i pieczywem chrupkim |
II ŚNIADANIE | Sałatka z ciecierzycy, fasolki szparagowej i suszonych pomidorów | Chrzanowy krem z groszku | Jabłecznik ryżowy z rodzynkami | Sałatka z pieczonego kalafiora z soczewicą i winogronami | Pasta z fasoli mung i awokado ze świeżymi warzywami i pieczywem żytnim | Sałatka z cukinią, pomidorem i kulkami mozzarelli z sosem winegret | Pudding z tapioki z pomarańczą |
OBIAD | Indyk w sosie z papryką i brokułem z dzikim ryżem i surówką z czerwonej kapusty | Kurczak w sosie porowo- musztardowym z kaszą bulgur | Makaron gryczany z wołowiną, fasolką i sosem sojowym | Polędwiczka wieprzowa w sosie kawowo-daktylowym z brązowym ryżem i surówką z kapusty włoskiej | Dorsz w sosie cytrynowym z puree ziemniaczanym i pieczoną brukselką | Burgery mięsne z ryżem i jarmużem z puree z kalafiora | Tarta z indykiem i porem z chrupiącymi sałatami |
PODWIECZOREK | Koktajl jabłko-burak-banan | Rabarbarowa kukurydzianka z maślaną kruszonką | Zupa krem z fasoli szparagowej z pestkami słonecznika | Cytrusowe ciasto z kaszy manny | Aksamitny krem z groszku i zielonej soczewicy | Zupa boczniakowa z ciecierzycą z kaszą jaglaną | Wegańskie cytrynowe muffinki |
KOLACJA | Pomidorowa pasta twarogowa z czosnkiem na pieczywie chrupkim z pieczoną marchewką i rukolą | Sałatka z pieczonych warzyw z suszonymi pomidorami i bagietką | Risotto cukiniowo – pomidorowe z mascarpone | Makaron penne z szynką parmeńską, dynią i szałwią | Naleśniki bazyliowe z twarożkiem z rzodkiewką i szczypiorkiem | Bulgurotto z pieczoną dynią ze szpinakiem baby i suszonymi pomidorami | Marokańska sałatka z kuskusem i suszonymi morelami |